Top managers van de nieuwe NMBS weldra gekend ?

(24/07/13) - Na goedkeuring van de nieuwe NMBS structuur door de Kamer op 28 juni 2013 en de goedkeuring van het Investeringsplan 2013-2025 door de Ministerraad op 19 juli 2013, zal een speciale kern (beperkte ministeraad) vandaag woensdag  24 juli 2013 samenkomen om o.a. topmanagers van de NMBS aan te duiden.

De nieuwe leiders van de NMBS (spoorwegoperator) en INFRABEL (spoornetbeheerder) zouden deze week moeten gekend zijn. Indien deze kern niet tot een uitspraak komt zal deze beslissing uitgesteld worden naar het voorjaar.

VSOA spoor hoopt dat onze politieke verantwoordelijken beslissen in functie van de huidige inzet en de uitdagingen die onze nieuwe maatschappij moeten rechttrekken. Wij drukken de wens uit morgen met de nieuwe leiders een opbouwende, open dialoog te kunnen voeren.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten