Filoteo Africano verkozen tot Federaal Voorzitter van de Groep VSOA-Spoor

Filoteo Africano
Filoteo Africano

De Algemene Vergadering van de Groep Spoor heeft deze zaterdag 20 oktober 2012 het resultaat van de syndicale verkiezingen geldig verklaard. Filoteo Africano is  verkozen tot Federaal Voorzitter van de Groep Spoor. Hij  wou graag iedereen hartelijk bedanken voor het vertrouwen.

Naar de toekomst toe verbindt Filoteo Africano zich ertoe  de sociale verworvenheden en de waarborg van een kwaliteitsvolle statutaire tewerkstelling voor het jonge spoorwegpersoneel te verdedigen, want de toekomst, die wordt vandaag opgebouwd. De toekomst is inderdaad vol uitdagingen en de syndicale strijd is meer dan ooit brandend actueel.

Een syndicale overwinning is een collectieve overwinning. Het is het resultaat van het werk van een hele ploeg die ondersteund wordt door alle militanten, afgevaardigden en leden. Zonder solidariteit bestaat de vakbond niet! Opgeven zal nooit het goede antwoord zijn tegenover de moeilijkheden van het spoorwegpersoneel, zelfs in crisistijd. De syndicale waarden levend houden, democratisch beslissen en in volle solidariteit handelen, dat loont altijd.

Gesterkt door zijn ervaring binnen het Vrij Syndicaat van het Openbaar Ambt Groep Spoor, verbindt Filoteo Africano zich ertoe de waarden van een echt VRIJ modern syndicalisme ten dienste
van alle leden van het noorden, het centrum en het zuiden van het land te verdedigen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten