Syndicale attesten 2020

© pixabay
© pixabay

Belangrijk bericht !

Vanaf 2020, zal de aflevering van de attesten op twee verschillende manieren gebeuren.

a) Medewerkers die gekozen hebben voor de elektronische versie van hun loonfiche, zullen hun syndicaal attest ook in elektronische vorm ontvangen in MyPay. De attesten zullen vanaf 27 november 2020 beschikbaar zijn.

OF

b) Medewerkers die gekozen hebben om hun loonfiche op papier te ontvangen, zullen hun syndicaal attest op papier ontvangen.

Deze attesten zullen rond 3 december 2020, onder gesloten omslag via B-Post naar het persoonlijk adres van het personeelslid gestuurd worden.

Personeelsleden die de Belgische Spoorwegen verlaten hebben

Syndicale attesten van de personeelsleden die de Belgische Spoorwegen definitief verlaten hebben en van de personeelsleden met ten minste 1 maand onbezoldigde afwezigheid.

Deze attesten zullen afgeleverd worden onder gesloten omslag rond 3 december 2020 en zullen via B-Post verstuurd worden naar het persoonlijk adres van het personeelslid.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten