BEDANKT !

(10/11/2022) - Het VSOA-Spoor wenst iedereen te bedanken voor deze mobilisatie. Het wordt hoogtijd dat de directie ophoudt met besparingen op de kap van haar personeel en ze te belonen naar hun waarde.

De extreme productiviteitsverhoging de toenemend flexibiliteit en het op regelmatige basis geweigerde verlof is hiervan het bewijs.

Het werkverzuim de burn-out zijn de nefaste gevolgen hiervan om nog maar niet te spreken over het familiale leven van het personeel.

Er is nood aan een budget dat aan de ambities beantwoordt, voldoende rekrutering en een opwaardering van de beroepen om de aantrekkelijkheid te versterken.

Hiermee zal het evenwicht tussen beroeps- en privéleven kunnen verbeterd worden.

Tijdens de laatste Nationale Paritaire Commissie waarschuwde het VSOA-Spoor de directie over het belang om de Spoormens in de kern van het debat te stellen.

We verwachten nu dat een volwaardig budget op tafel wordt gelegd en dat een echt sociaal akkoord wordt gesloten.

Het VSOA-spoor herhaald zijn standpunt en vraagt uitdrukkelijk aan de directie op de volgende vergadering van de sturingscomité op 10 november om snel concrete maatregelen te nemen voor het welzijn van ZIJN werknemers.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten