Actualiteit Regionale NW en NO

(24/01/13) - Na het verwelkomingwoord door de Districtsvoorzitter Marc Lauwers werd een dankwoord uitgesproken aan het adres van onze gewezen districtsvoorzitter Dirk Verlinden voor zijn lange jaren trouwe dienst aan de leiding van onze afdeling en kreeg daarbij ook een afscheidsgeschenk overhandigd. Dirk werd herverkozen als 1ste Federale Ondervoorzitter van onze groep Spoor en zal zich volledig toeleggen op zijn federaal mandaat. Wij wensen hem alle geluk bij zijn nieuwe opdracht.

Daarna werd het woord gegevens aan onze nieuwe Federale Voorzitter Filoteo Africano die in zijn nieuwjaarsboodschap een korte uiteenzetting gaf over de erkenning van onze vakbond in het kader van de nieuwe spoorweghervorming.

Aansluitend werd de nieuwjaarsreceptie geopend met een drankje en een hapje.

Nieuwe penningmeester voor de plaatselijke afdeling Noord-Oost

Tengevolge het ontbreken van kandidaten bij de laatste verkiezingen voor de post van schatbewaarder voor de regionale afdeling NO, werd een nieuwe oproep gelanceerd. Slechts één kandidaat had zich aangeboden, met name: Volkan Ceylan, de functie die hij waarneemt sedert eind 2012.

Wij verwelkomen hem bij het VSOA groep Spoor en rekenen op zijn inzet bij de verdere ontwikkeling van de plaatselijke afdeling.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten